Football Manager Slovenija Seznam forumov Football Manager Slovenija
Slovenian Football Managers
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Lepa zgodba Coventry City-a

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Football Manager Slovenija Seznam forumov -> Arhiv zgodb | Stories Archive
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tilen1112



Pridružen/-a: 25.07. 2016, 21:04
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: 26 Jul 2016 10:11    Naslov sporočila: Lepa zgodba Coventry City-a Odgovori s citatom



Moja zgodba se začenja z prevzemom kluba Coventry City v 3 angleški ligi imenovani Sky Bet 1 League. Coventry je klub z bogato zgodovino in je tudi bil stalni član najboljše angleške lige kar 34 zaporednih sezon od leta 1967 do leta 2001 ko so izpadli iz Premier lige. Tisti čas so imeli daljši staž v prvi ligi samo Liverpool, Everton in Arsenal.
Izbral sem Coventry zaradi izziva, da jih vrnem na pota stare slave, predvsem pa zaradi igralcev kateri so mladi in nekateri izkušenejši ter so lahko z najboljšimi predstavami odigrali po moji taktiki.

SEZONA 2015/2016

Cilji te sezone so bili napredovanje v Championship in vsaj bolje parirati v pokalih.

PRESTOPI

PRIHODI

Pri prihodih me je najbolj presenetil igralec Aaron Ward Baptiste ki sem ga dobil zastonj iz trial daya. Svojega potenciala 4 zvezdic ni izpolnil saj smo se preselili v Championship pa vendar je na 42 tekmah zabil 17 golov in dodal 13 asistenc. Tudi Daniel James ki sem si ga izposodil za AML iz Swansea Citya je odigral dobro in zabil 9 golov in prispeval 6 asistenc na 22 tekmah.

ODHODI


PRE-SEASON


JOHNSTONE PAINT TROPHY


Pot do zmage v nižjeligaškem pokalu je bila precej lahka moram priznati saj so po večini boljši klubi razen Sheffield Uniteda ki je bil daleč največji konkurent za zmago izpadli od še manjših klubov.

SKY BET LEAGUE 1

Prvič odkar igram FM torej od leta 2006 se mi je zgodilo da sem ostal nepremagan v ligaškem tekmovanju. Zares lepo je bilo gledati da igrajo točno tako kot sem si zamislil.




STATISTIKA IGRALCEV
Najboljše povprečje: Martin Lorentzson-8.33
Najboljši strelec: Aaron Ward Baptiste-13 golov
Najboljši asistent in tudi najboljši asistent lige: Martin Lorentzson-22 asistenc
Igralec sezone: Martin Lorentzson


Cilje za prvo sezono sem izpolnil. Zmagali smo v 3 ligaškem tekmovanju. Temu dodali še pokalno lovoriko. Iz drugih dveh pokalov smo zelo hitro izpadli saj smo bili postavljeni v FA pokalu z Liverpoolom v Capital pokalu pa z Manchester Unitedom.

Po odlični prvi sezoni sem bil prepričan da se nam lahko uspe uvrstiti v Premier ligo že v prvi sezoni igranja v Championshipu. To je bil naš cilj. Na pokale nisem bil pretirano osredotočen in smem priložnost ponujal mladini in sem veliko rotiral.

SEZONA 2016/2017

PRESTOPI

PRIHODI

Tukaj se mi je nasmehnila sreča in sem lahko večino igralcev podpisal na free transferjih in to ne kar neke igralce. Podpisal sem Manu Garcio odličnega 18 letnega vezista iz Manchester Citya. Rodneya Kongola DMC iz Machester Citya, Florenta Cuveliera iz Sheffield Uniteda ki je bil odličen vezist, Will Vaulks iz Falkirka, Larnell Cole iz Fulhama in to je igralec ki je dosegel potencial 4 zvezdic in ga imam še zdaj v prvi ekipi Premier lige ampak do tja še zgodba pride in kupil sem tudi mladega wingerja iz Palaca Sullaya Kaikaija. Vsi tile igralci vam bodo neznansko koristili če se kdaj odločite za treniranje nižjeligaškega kluba.



ODHODI

Večino igralcev sem posodil prodal pa sem jih nekaj da sem si pokril nakupe.

PRE-SEASON

Kot vedno odigram med 8-12 prijateljskih tekem z nižjeligaškimi klubi ali z enakovrednimi klubi.

POKALI


Tukaj nam žreb ni bil naklonjen. Po penalih smo sicer izločili West Bromwich Albion ampak nismo bili kos Chelseaju.


V Capital pokalu smo tudi hitro izpadli saj nismo bili kos razred višjemu Evertonu.


CHAMPIONSHIP


Cilj sem si zadal in cilj sem izpolnil. Pot ni bila lahka, daleč od tega. Morali smo se dobro potrduiti da smo dosegli cilj in se uvrstili v ligo višje torej Premier ligo. Brez podpisanih odličnih igralcev na začetku mi to niti približno ne bi uspelo ampak nasmehnila se mi je sreča.


STATISTIKA
Najboljše povprečje: Larnell Cole-7.78. Dosegel je na 38 tekmah 18 golov, 11 asistenc in bil 6 krat zbran za PoM.
Najboljši asistent: Manu Garcia-13 asistenc
Najboljši strelec: George Thomas-15 golov v Championshipu
Mladi igralec sezone: Manu Garcia


In je bila za nami še ena nadve uspešna sezona v kateri smo si prigarali naslov 2 angleške lige.

Ker je želja manjših da rastejo smo želeli rasti tudi mi. In tudi smo!

SEZONA 2017/2018

Torej cilj, ki sem si ga postavil na začetku prve sezone Premier lige je bil mid-table finish. Tudi dolgi obstanek v pokalih je bil moj cilj. Zaradi težavnosti lige sem si spremenil tudi taktiko saj sem na začetku doživel kar nekaj visokih porazov. Taktiko sem spremenil na 4-1-2-3 asymmetric DM. Taktika mi še zdaj prinaša dosti uspeha.

Če bi kdo želel taktko poskusiti bom z veseljem opisal navodila ekipe in navodila igralcev.



PRESTOPI

PRIHODI

Klub nam je namenil tono denarja in porabili smo ga odlično. Kupil sem zelo poceni za 1,4m plus 4m dodatkov v 4 letih za mladega napadalca Leicestera ki tam ni dobil priložnosti Josepha Dodooja, ki je takoj zablestel. Za največji znesek sem v klub pripeljal stalnico katero pripeljem v vse angleške klube ki jih prevzamem če je to mogoče to je Will Hughes ki je vreden vsakega centa. Nisem si mislil da mi bo uspelo ampak sem za borih 4m plus 6m dodatkov čez 4 leta uspel dobiti iz Sampdorie po mojem skromnem mnenju napadalca katerega štejem med top 3 mlade na tej igrci to je Federico Bonazzoli.
Za drobiž 375 tisoč sem v klub pripeljal 19 letnega desnega bočmega igralca Chelseja Olo Aino. Sprva sem mislil da bo to moj back-up ampak z svoji(Accelerationom 17, Pace-om 20 in zmernim Crossingom 11) je bil to mogoče celo najboljši nakup izmed vseh. Kot levo krilo sem pripeljal iz Inter Milana tudi ne za veliki denar Gastona Camaraja ki je eden izmed top prospektov. Za njega nisem dobil dovoljenja zato je nemudoma šel na posojo da bi pridobil dovolj nastopov za reprezentanco da bi ga lahko čimprej prijavil. Na free transferu sem ponovno bil aktiven in sem pripeljal back-upa Larnellu Cole-u na desnem veznem položaju Kenji Gorre-a. Pozitivno presenečen nad njim. Zelo dober igralec.
In še en transfer ki se je zgodil med sezono in me je osrečil je bil transfer najboljšega prospekta in po mojem mnenju najboljšega mladega napadalca na igri to je Donis Avdijaj . Sprl se je z vodstvom kluba iz Gelsenkirchna in sem ga dobil za borih 9m. Igram z njim na položaju ofenzivnega veznega AM na support kjer ne pride najbolj do izraza ampak je vseeno odličen.

ODHODI
Ponovno sem večino igralcev posodil, nekatere sem skušal prodati ampak zaradi seveda premalega povpraševanja mi to ni uspelo.


POKAL

v Capital One Cup smo dobili izjemno lahke nasprotnike. Dobili smo Exeter, Carslile, Brighton, edini močnejši je bil Everton zato smo tudi zmagali saj smo v finalu dobili izpadlo Villo iz 2 lige ki je v polfinalu premagala Manchester City na svoji poti pa so izločili tudi Arsenal.

Najboljši strelec pokala je bil Federico Bonazzoli ki je bil z 7 zadetki izenačen z Conorjem Washingtonom iz QPR-ja.


V FA pokalu smo na svoji poti izločili Liverpool ki so ga pestile poškodbe zato niso igrali z Sturridgem, Firminom, Sakhojem in Canom. Po zaostanku 2 zadetkov smo v polfinalu izenačili rezultat proti Arsenalu in se po 11 metrovkah prebili v finale kjer smo dobili lahkega nasprotnika in to je bil ne preveč prepričljivi Stoke City, ki je tudi v ligi zasedal zgolj 17 mesto. Stoke City smo premagali in bili kronani prvaki FA pokala.




PREMIER LIGA

Mislim sem da je nemogoče ampak je mogoče. Osvojil sem Premier ligo v svoji prvi sezoni. Temu so načeloma botrovale slabe tekme vseh vodilnih angleških klubov. Klubi so igrali katastrofalno. Arsenal je zasedel zgolj 8 mesto, United 4, City 5 mesto, Tottenham je bil 7, 2 je končal Chelsea z točko zaostanka za menoj in 3 je končal presenetljivo Everton. Kakorkoli postali smo prvaki!


Najbolši strelec in tudi najboljši strelec prvenstva: Joseph Dodoo-26 golov skupno 32 na 41 tekmah

Najboljši asistent: Tyrone Mings in Ola Aina-10 asistenc
Najboljše povprečje: Ola Aina-8.23
Mladi igralec sezone: Ola Aina


Igralec premier lige: Joseph Dodoo

To je bila najboljša sezona kaj sem jo kadarkoli odigral resnično. Priigral sem si tudi Ligo prvakov in bil izjemno zadovoljen.

SEZONA 2018/2019

Torej štartali smo novo sezono podkrepljeni seveda z izjemnimi financami zaradi naše briljantne sezone in to mi je omogočilo odlične nakupe z katerimi sem še bolj okrepil svojo ekipo.

PRESTOPI

Ekipo sem okrepil z fantastičnim vratarjem Simonom Scuffetom, odličnim wingerjem Adamo Traorejem, centralnim vezistom Maxom Besuschkowom zraven pa še nekaj mladine z potencialom za rotacijo. Najbolj pa sem bil zadovoljen z nakupom Riechedly Bazoerja enega izmed najboljših defenzivnih vezistov.


ODHODI

Ponovno sem večino igralcev mlajših poslal na posojo da igrajo prvo ekipni nogomet, zraven pa sem poslal na posojo tud tiste ki pri meni sploh ne bi igrali in jim lahko drugje kariera teče naprej. Iztržil sem tudi kar lep dobiček na igralcih ki sem jih dobil na free transferjih. To so bili Garcia, Cuvelier in Kenji Gorre.

Pre-seasona nisem ponovno lepil tukaj saj vedno igram isto. Torej odigram vsako sezono 8-12 prijateljskih tekem od tega je 30% takšnih da so proti močnejšemu nasprotniku ostalo pa proti slabšim da si igralci nabijejo moralo z velikimi zmagami.


CAPITAL ONE CUP


V Capital One Cup smo to sezono morali priznati premoč Manchester Unitedu v polfinalu. Tudi prva tekma ni bila nič kaj prida dobra saj smo komaj v 90 minuti uspeli rešiti remi 2-2. V povratni tekmi na Old Traffordu tud ni bila blesteča predstava. Bili smo taktično nadigrani in tako po 120 minutah nismo uspeli zabiti gola ki bi nas popeljal v finale.




FA POKAL

V FA pokalu smo slavili proti Manchester Unitedu. Po rednem delu je bila tekma izenačena 1-1 ampak je Donis Avdijaj uspel zatresti mrežo v 95 minuti in to je bilo dovolj za zmago!


Najboljši strelec FA pokala je bil Joseph Dodoo z 6 zadetki.


LIGA PRVAKOV SKUPINSKI DEL 2018/19


Prišla je sezona ko smo tudi mi stopili na veliki oder z željo da prilezemo čim dalje in dokažemo da tako imenovani manjši klubi imajo realne možnosti ob vseh velikanih nogometa.

Citiram:
I'll put you through hell, but at the end of it all we'll be champions.
Bear Bryant


V skupinskem delu so nas postavili ob bok Napolija, ki na srečo nima več popolne zasedbe z Higuainom, Hamšikom itd., Atletico Madrida in pa Club Brugga.
Odrezali smo se fantastično in se uvrstili naprej. Remizirali smo prvo tekmo z Napolijem 2-2, izgubili pa tekmo v Madridu z 1-0. Ostale tekme smo zmagali in presrečen sem bil nad izidom skupinskega dela.


V prvem krogu napredovanja smo dobili Sevillo. Dober nasprotnik ampak sem prepričan v zmago.


PRVI KROG

Na prvvi tekmi prvega kroga smo v gosteh po odlični predstavi premagali Sevillo visoko z 0-4. Z tem smo si verjetno tudi priigrali napredovanje saj menim da hudega poraza doma ne bomo utrpeli. Lepo je bilo videti odlično igro po nekaj slabih predstavah.



Predvideval sem da ne bomo utrpeli poraza in ga nismo. Sevillo smo prepričljivo premagali tudi doma z 3-0.


ČETRTFINALE

V četrfinalu smo dobili nasprotnika veliko večjega od nas. Pričakal nas bo Bayern iz Munchena. Cilj je seveda nasprotnika premagati in verjamem da nam bo uspelo čeprav tudi v porazu ne bo sramu.


ZMAGA na prvi tekmi proti Bayernu!!!! Tekma je bila zelo izenačena. Lepše priložnosti so imeli igralci Bayerna ampak v 86 minuti smo po napaki obrambe in slabega posredovanja Neuerja uspeli zabiti in se z malo prednostjo veselim povratne tekme.


Tudi povratna tekma ni bila nič kaj prida atraktivna in tudi tukaj smo v izdihljajih tekme zabili gol in doma premagali Bayern!


V polfinalu nas čaka "najlažji" nasprotnik izmed treh Tottenham. Drugi par sta Manchester United in Barcelona.


FINALE!
Fantastičen dosežek smo dosegli z prebojem v finale Lige prvakov! Z odlično igro tudi na drugi tekmi kjer smo imeli nesrečo z poškodbama in izključitvijo Traoreja ampak smo vseeno uspeli zmagati.


Na stadionu Santiago Bernabeu se bomo v finalu pomerili proti rojakom iz Anglije Manchester Unitedom. Nasprotnik nam je dobro poznan zato sem toliko bolj prepričan v zmago.

ZMAGA V PRVI SEZONI LIGE PRVAKOV!

Izenačena tekma in spet ne dosti pred koncem tekme fantastičen 2 zadetek Bonazzolija in zmaga v najprestižnejšem tekmovanju.
Tako smo v vitrino dodali še lovoriko Lige prvakov!




PREVZEL TUDI PORTUGALSKO REPREZENTANCO




5.8.2018 Sem dobil priložnost da bi prevzel Portugalsko ekipo in sem tudi to storil. Ker nikoli nisem treniral reprezentance je to za mene nekaj novega in nov izziv. Do sedaj sem vodil ekipo skozi 6 tekem.




Portugalsko pa mi je tudi uspelo z srečo po gol razlii in medsebojnima tekmam z Francijo kvalificirati v Evropsko internacionalno ligo DIV A.



KVALIFIKACIJE ZA EP 2020


Žreb nam je bil naklonjen in uspeli smo dobiti po mojem mnenju zelo lahko skupino kjer nam ne bo težko priigrati mesta na EVropskem prvenstvu.



V začetnih 2 tekmah smo z 4-0 premagali Estonijo in z 0-4 premagali še Hrvaško izbrano vrsto. Zasedamo prvo mesto in tukaj želim ostati.



NOVI OBRAZI MED SEZONO

Ker nisem imel igralcev za kvalitetno rotacijo, pomeni Bazoer je seveda postal utrujen od tekem tudi zaradi tega ker sem Rodneya Kongola poslal na posojo v Tel Aviv sem moral podpisati defenzivnega vezista ki je odličen a mu hkrati ni problem igrati rotacije. Našel sem to kaj je bila moja želja. Za skupno 15m sem kupil odličnega Burnića iz Dortmunda. Za sabo je imel 2 posoji in ostalo igral za Borrusio II.



Žal mi bo tudi prodati Josepha Dodooja ki trenutno blesti z 10 goli v 11 tekmah ampak ponudba (8,25+dodatki) za njega je bila predobra da bi jo zavrnil. Zato sem tudi namesto njega ko se bo ob koncu sezone preselil kupil zamenjavo katero sem dobil po izjemni ceni. Z vključitvijo na videz neuporabnih klavzul sem ga dobil za začetno vsoto 14,75m ki bo v roku 4 sezon narasla na 25m in z klavzulami o zadetkih in vpoklicih v Portugalsko reprezentanco še na 27m. Torej igralec katerega mi je uspelo kupiti iz Benfice je napadalec zgolj 19 letni wonderkid Ze Gomes. Uspešnosti nakupa je botrovalo tudi to ker sem postal trener Portugalske izbrane vrste v katero sem Gomesa tudi vpoklical in mu namenil tekmo v kateri je tudi zadel.



PREMIER LIGA SEZONA 2018/2019


Še drugič zapored smo osvojili vrh angleške premier lige. Pot je bila vse prej kot lahka ampak smo uspeli zadržati prednost iz prvega dela sezone.


Najboljši strelec Coventrya: Federico Bonazzoli-33 golov v vseh tekmovanjih
Najboljši asistent Coventrya: Tyron Mings-12 asistenc
Najboljši rating Coventrya: Ola Aina-7.86
Mladi igralec sezone: Moj nakup iz Middlesbrougha 18 letni wonderkid RB, Joe Cartwright
Nagrado za najboljšega golmana je prejel Simon Scuffet


Prejel pa sem tudi nagrado za managera leta.


Sezono 2018/2019 ocenjujem kot neverjeten uspeh. Uspelo nam je 2 zapored osvojiti Premier ligo, FA pokal in zgodovinsko v prvi sezoni elitno Ligo Prvakov! Nažalost smo izpadli v polfinalu Capital One Cup-a in na začetku sezone smo grdo z 4-1 izgubili v Community Shieldu proti Unitedu. Nič zato saj je sezona bila neverjetno uspešna!

SEZONA 2019/2020

Cilji za to sezono so več kot očitni. Osvojiti vse kaj se osvojiti da. Malo okrepiti ekipo z globino kvalitetnih igralcev za rotacijo in bo to to.

PORTUGALSKA

V naslednjem krogu Evropske divizije A smo v polfinalu premagali Belgijo visoko z 4-0 in v finalu bomo igrali z Nemci.


V finalu Evropske internacionalne lige smo v finali uspeli premagati Nemčijo z 3-2. Tako smo osvojili prvo lovoriko z Portugalsko!


EVROPSKI SUPER POKAL


Potem ko smo zmagali ligo prvakov se bomo pomerili z zmagovalcem EUROPA lige. To bo Schalke.


Osvojili smo tudi Super Pokal kjer smo bili za razred boljši od Schalkeja.


PRESTOPI

ODHODI

V tem prestopnem roku so se poslovili nekateri igralci ki so bili z nami kar nekaj časa. Larnell Cole je za skupno 3,5m odšel v Malago, Dodoo za skupno 15m v Souhampton, Ola Aina za skupno 9m v West Bromwich. Rodrigo Ely je po prvi odigrani sezoni odšel za skupno 17,75m v PSG in to je naneslo kar lep plus glede na to da smo ga kupili za borih 4m. Tudi Max Besuschkow je odšel v Milan za 25m kar je naneslo lep profit 17m po prvi sezoni.


PRIHODI

Ker nas je ekaj igralcev zapustilo smo jih seveda kvalitetno nadomestili in poskrbeli še za dodatno globino. Klubu so se pridružili wonderkid ki ni dobil priložnosti v Borussiji Christian Pulišić, Joe Gomez, Azzaoui ki ima odličen potencial iz BMG, wonderkid golman Acevedo, wonderkid napadalec Paulo in še en wonderkid iz Tottenhama Joe Rankin Costello.


PREMIER LIGA

Premier liga ponovno ostaja v Coventryju. Začetek sezone je bil daleč od uspešnega saj smo nanizali 2 zaporedna poraza in remi v prvih 3 tekmah. Pobrali smo se in v začetku druge polovice sezone skočili na 1. mesto in tam ostali.


COMMUNITY SHIELD POKAL
Lansko leto lovorike nismo uspeli dobiti zato pa nam je to uspelo to sezono.


CAPITAL ONE CUP


Kar nam ni uspelo lansko sezono smo ponovno osvojili to sezono. V vitrino smo po prepričljivi zmagi nad West Ham Unitedom dodali še en Capital One pokal. Že z tem smo si priigrali Evropo če nam na koncu ne uspe biti med prvimi 4 ampak kaže zelo dobro.

Najbolši strelec tekmovanja je bil Federico Bonazzoli z 5 zadetki.


FA POKAL

Zelo lahek nasprotnik v finalu. Norwich nam ni bil kos in FA pokal je pristal v vitrini Coventrya!

Tudi najboljši strelec FA pokala kot Capital One pokala je bil Federico Bonazzoli.



LIGA PRVAKOV

Za sezono 2019/2020 smo v skupini dobili ugodne nasprotnike in verjamem da se bomo prebili naprej.


In tudi brez problema smo se uspeli prebiti v nadaljevanje Lige Prvakov tako da smo zasedli prvo mesto v skupini.


Že v prvem krogu napredovanja se bomo pomerili z lanskim nasprotnikom iz polfinala. Igrali bomo z Bayernom iz Munchena.


Na prvi tekmi nam je uspelo odigrati ugoden izid 1-1 v gosteh na Allianz Areni. Kljub premoči Bayerna smo zdržali do konca.


Povratno tekmo proti Bayernu smo v izdihljajih dobili in se uvrstili v četrtfinale Lige Prvakov!


V četrtfinalu smo odigrali prvo tekmo Z PSG in odigrali z 1-1.


Končana še povratna tekma proti PSG. Po rezultatu 1-1 ki bi tekmo popeljal v podaljške je v 92 minuti gol zatresel Ze Gomes!!!


V polfinalu nam je žreb naklonil Monaco. Prvo tekmo kljub rdečemu kartonu smo uspeli zmagati z 1-2.



Odigrana še 2 tekma polfinala. ZMAGA! V finalu bomo nažalost zaradi grobeka štarta igrali brez Bazoerja.


FINALE!


V finalu drugič zapored zmagali! Naš nasprotnik je bil Liverpool.



PORTUGALSKA KVALIFIKACIJE ZA EP 2020


Po novih 4 odigranih tekmah trenutno prepričljivo zasedamo prvo mesto na lestvici in smo si že zagotovili nastop na prihajajočem EURO 2020.



KLUBSKO SVETOVNO PRVENSTVO


Prvič v zgodovini kluba tudi to sezono igramo na klubskem svetovnem prvenstvu. V prvem krogu se bomo pomerili z New York Cityem.

Komaj po streljanju 11m smo se prebili skozi NYCFC. Zaključki so bili zelo slabi. Tekmo bi morali že v 90 minutah brež težav končati z vsaj 2 goloma razlike ampak tudi to je zmaga in samo to šteje.


V finalu je naš nasprotnik brazilski Corinthians


Corinthians je podlegel konstantnemu pressingu in zmagali smo zgodovinsko prvo klubsko svetovno prvenstvo z Coventryem!


Sezona se je zaključila in uspelo nam je osvojiti vse kaj smo osvojili lahko. Osvojili smo 7 lovorik! JA..7! Najboljša sezona kaj sem jo kdaj odigral. Res da so bili nasprotniki v finalih vse prej kot odlični ampak vseeno. Sezona ki nikoli ne bo šla v pozabo.


STATISTIKA IGRALCEV
Najboljši strelec ekipe: Federico Bonazzoli-33 golov
Najboljši asistent ekipe: Joe Cartwright-16 asistenc
Največkrat man of the match: Donis Avdijaj-11
Angleški mladi igralec sezone: Donis Avdijaj


Najboljši vratar Premier lige: Simone Scuffet

Ponovno pa sem prejel nagrado managerja leta!


SEZONA 2020/2021

V tej sezoni je spet cilj jasen. Osvojiti vse kaj osvojimo lahko! Nakupov ne mislim opravljati saj imam kvalitetno mlado ekipo ki odlično funkcionira.

Med tekom lanske sezone sem naredil novo taktiko in sicer 5-3-2. Imel sem občutek da prejšnja ni več funkcionirala in prejemali smo dosti golov. Taktika ki jo imam zdaj še ni požela neznanskega uspeha kar se tiče gledljivosti. Verjetno za to ker sem jo sestavil sredi sezone brez pre-season uigranosti. Je pa defenzivno zelo stabilna in redko prejmemo gol.



Mladi talenti na katere se bom zanašal to sezono:







In še 2 ki sta člana nižje selekcije in imata za sabo vsak svojo odlično posojo. Tudi to sezono bosta odšla na loan.



NAKUPI

PRIHODI
Kot sem napovedal nisem kupoval dosti. Kupil sem samo 2 perspektivna mladeniča. Eden je odšel na posojo in eden je ostal kot rotacija.


ODHODI
Prodal sem tudi za male cene vse kar nisem potreboval oz. to kaj ni sedlo v novo taktiko.


EVROPSKO PRVENSTVO 2020!

Po skupinskem delu smo dosegli 1 mesto. V nadaljevanje se uvrstila presenetljivo tudi Romunija ki je na zadnji tekmi po zaostanku z 0-2 proti Španiji zabila 3x in zmagala.

V šestnajstini finala lepa zmaga proti Ukrajini.



V četrtfinalu nas je pričakala Nemčija katero smo z težavo in veliko sreče premagali z 1-0.


Z samo 9 na igrišču smo uspeli zmagati v polfinalu proti Belgiji. In po 2 prejetih rumenih smo uspeli zabiti 2x! Fantastična tekma! V finalu nas čaka Danska.


ZMAGA!! V podaljšku po rezultatu 1-1 smo zatresli mrežo še 3x in se veselili zmage z 4-1. Evropski prvaki smo postali PORTUGALCI!


In še najboljši strelec ter asistent EURO 2020


PREMIER LIGA

To sezono nam je uspelo neverjetno. Ostali smo neporaženi v ligi in osvojili ligo in tudi porušili rekord v točkah!


Najboljši strelec lige:

Izbran je bil tudi za Angleškega igralca leta.

Nagrajen je bil tudi Donis Avdijaj.


Scuffet je ponovno dobil Zlato rokavico.


Nagrajen zasluženo sem bil tudi jaz!




COMMUNITY SHIELD

2 leto zapored smo dobili lovoriko. Po penalih smo bili boljši od Uniteda.


CAPITAL ONE CUP

Po penalih smo bili boljši od Uniteda.


FA POKAL
V finalu nas je presenetljivo pričakal Bournemouth iz Championshipa ki se je vrnil za naslednjo sezono v Premier ligo.


EVROPSKI SUPER POKAL
Tukaj smo bili močnejši od Valencie in osvojili smo še en super pokal!


PORTUGALSKA: Evropska Internacionalna Liga DIV A
V skupinskem delu smo gladko osvojili 1.mesto.


LIGA PRVAKOV


Ponovno zasedli prvo mesto kar je že stalnica v skupinskem delu.

Na prvi tekmi proti Bayernu ki je ponovno naš nasprotnik v 1 rundi izločilnih bojev smo izgubili z 2-1.


NEVERJETNA ZMAGA!
Nikoli si ne bi mislil da se bo to zgodilo ampak Bayern smo premagali na povratni tekmi z 6-1!


V četrtfinalu se je Valecia izkazala kot izjemen nasprotnik in smo zmagali z izidom 1-1 zaradi gola v gosteh.


Na prvi tekmi proti Realu smo komaj rešili remi. Doma smo zmagali 2-0 in se selimo v finale kjer nas bo ponovno pričakal Manchester United.


FINALE


Velodrome je pripravljen za finale CL!


3 zapored smo postali prvaki Champions League!


Najboljši strelec Lige prvakov je bil Ze Gomes z 14 zadetki.

Postavili smo tudi nov rekord in sicer v zaporednih zmagah!


KLUBSKO SVETOVNO PRVENSTVO



POKAL KONFEDERACIJ:PORTUGALSKA


V skupinskem delu se bomo pomerili z odlično reprezentanco Mehike in z Slonokoščeno obalo ter Novo Zelandijo.


KVALIFIKACIJE ZA SVETOVNO PRVENSTVO 2022
Letos se začenjajo tudi kvalifikacije za najbolj prestižno svetovno prvenstvo. Skupina nam upam in verjamem da ne bo delala velikih težav.


Po 2 odigranih tekmah zasedamo prvo mesto v skupini.


Sezona 2020/21 se je končala. Bila je brezhibna. Mladi veletalenti so igrali izjemno in ponovno smo osvojili vse kaj smo lahko osvojili. Kabinet smo napolnili z 7 novimi trofejami!

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Football Manager Slovenija Seznam forumov -> Arhiv zgodb | Stories Archive Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.